Rabo ClubSupport

November 2020

Ook dit jaar heeft Skeelervereniging Surhuisterveen weer meegedaan aan de Raboclubsupport actie. Dit heeft het mooie bedrag van 286,34 euro opgeleverd!  Skeelervereniging Surhuisterveen bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren.

Laatste "training" Jeugdleden

September 2020 

Daar was het al weer zo ver, de afsluiting van het skeelerseizoen. Dit seizoen stond vooral in het teken van corona, maar gelukkig bleef er (hetzij aangepast) genoeg van het seizoen over om toch op de skeelers te staan.
Zelfs het organiseren van een wedstrijd door skeelerclub IDS was mogelijk. Hier waren we ook voor uitgenodigd, maar dit bleek toch nog iets te vroeg voor sommigen.
Afgelopen donderdag 17 september was de laatste "trainingsdag" van het seizoen, voor de winterstop weer in gaat. Deze training bestond uit het eten van patat met snack, en lasergamen. Dit viel behoorlijk in de smaak en er waren er aantal die naast de baan ook erg fanatiek bleken te zijn.....
Jeugdleden, ouders, train(st)ers, bestuursleden en een ieder die ik vergeet te melden; Weer bedankt voor een mooi seizoen !!!
Op naar het volgende seizoen, hopelijk zonder onderbrekingen deze keer....
 

Afsluiten skeelerseizoen 2020

September 2020

Beste leden,

Het seizoen zit er al weer op. Ondanks alle Corona ellende hebben we toch nog veel kunnen skeeleren.
Bedankt voor jullie inzet en deelname aan de trainingen en hopelijk tot volgend jaar.

Groeten,
Bestuur SVS